Interesseret i Verbena Hus?

Vores showroom har åbent mandag – torsdag kl. 9 til kl. 15 og fredag kl. 9 til 12. Her kan du få mere at vide om Grønttorvet og boligerne.

Find Grønttorvets showroom på Torveporten 17 (bunden af Iris Hus Tårnet), 2500 Valby (Find på Google Maps).

Vi afholder ikke Åbent Hus om søndagen men

ønsker du at bestille en fremvisning, er du interesseret i en bolig eller vil du høre mere om Grønttorvet – så kan du kontakte:
Salgschef Ann-Beth på tlf. 30 46 48 89.

Verbena Hus Tårnet

Bo på toppen af Grønttorvet

Med 20 etager er Verbena Hus’ tårn det højeste punkt på Grønttorvet. Herfra kan du bl.a. nyde en spektakulær udsigt over Københavns ikoniske tårne eller følge med i leg og aktivitet i vores egen Grønttorvspark.

For foden af tårnet får du byen og naturen helt tæt på. Du bliver nabo til Grønttorvsparken, hvor frugttræer, grønne arealer og historiske elementer danner rammerne for bydelens samlingspunkt. Rundt om parken folder bydelen sig ud med kommende caféer, butikker og masser af liv.

Få det hele på Grønttorvet – og mere til.

Vigtig information

Vi holder åbent i vores showroom med respekt for myndighedernes vejledninger for reduktion af smittefaren for covid-19.

Det betyder, at der max. må være 5 personer i showroomet af gangen.

Vi giver ikke håndtryk

Vi bruger håndsprit

Vi holder afstand

Vi bruger mundbind

Vi passer på hinanden

Du er velkommen til at kigge forbi showroomet på Torveporten 17 (i bunden af Iris Hus Tårnet) i åbningstiden:

Mandag til torsdag kl. 9 til 15

Fredag kl. 9 til 12

Vi afholder ikke Åbent Hus om søndagen men

hvis du ønsker at reservere en bolig, få en personlig fremvisning eller høre om Grønttorvet er du altid velkommen til at kontakte vores salgschef Ann-Beth Senger på telefon 30 46 48 89 eller på abs@fbgruppen.dk

Kig ud

Fra Verbena Hus’ tårn kan du nyde én af Grønttorvets bedste udsigter. Det smukke lys og den enestående udsigt gør morgenkaffen eller de lysende sommeraftener til en oplevelse, der er svær at slå.

Åbner du op til boligens rummelige altan, får du et ekstra rum henover sommerhalvåret, hvor du kan samle venner og familie til hyggelige middage – eller slappe af med lyden af byen som baggrund. I de kolde måneder lukkes lyset og udsigten ind i boligen gennem de store panoramavinduer.

I Verbena Hus’ tårn er du tæt på himlen, oplever stilheden og har altid noget at se på.

Et hjem med nordisk kvalitet

Få en bolig med plads til fordybelse og oplevelser – uanset om du bor på 3. eller 18. etage.

Alle 74 lejligheder har funktionelle planløsninger, hvor det åbne køkken og opholdsrum er boligens hjerte og samlingspunkt. De nordiske traditioner går igen i hele boligen. Lyse vægge, stilrene linjer og moderne elementer skaber en bolig, som er nem at indrette og gøre personlig – og som gør den fortryllende udsigt til hovedelementet i indretningen.

Velkommen hjem!