Interesseret i Verbena Hus?

Kig forbi vores showroom hver søndag kl. 12.30-13.30 og hør mere om de ledige boliger. Du finder vores showroom på Torveporten 17.

Er du interesseret i at reservere en bolig, kan du kontakte Ann-Beth på tlf. 30 46 48 89 eller på mail verbenahustaarn@fbgruppen.dk.

Verbena Hus Tårnet

Bo på toppen af Grønttorvet

Med 20 etager er Verbena Hus’ tårn det højeste punkt på Grønttorvet. Herfra kan du bl.a. nyde en spektakulær udsigt over Københavns ikoniske tårne eller følge med i leg og aktivitet i vores egen Grønttorvspark.

For foden af tårnet får du byen og naturen helt tæt på. Du bliver nabo til Grønttorvsparken, hvor frugttræer, grønne arealer og historiske elementer danner rammerne for bydelens samlingspunkt. Rundt om parken folder bydelen sig ud med kommende caféer, butikker og masser af liv.

Få det hele på Grønttorvet – og mere til.

Vigtig information

Vi holder åbent i vores showroom med respekt for myndighedernes vejledninger for reduktion af smittefaren for covid-19.

Det betyder, at der max. må være 10 personer i showroomet af gangen.

Du er velkommen til at kigge forbi showroomet på Torveporten 17 (i bunden af Iris Hus Tårnet) i åbningstiden:

Mandag til torsdag kl. 9 til kl. 15
Fredag kl. 9 til kl. 12
Søndag kl. 12.30 til kl. 13.30

Bemærk: Der er ikke fremvisning af boliger om søndagen, men du kan altid kontakte vores salgschef Ann-Beth Senger på telefon 30 46 48 89 eller abs@fbgruppen.dk for at aftale en personlig samtale eller fremvisning.

Kig ud

Fra Verbena Hus’ tårn kan du nyde én af Grønttorvets bedste udsigter. Det smukke lys og den enestående udsigt gør morgenkaffen eller de lysende sommeraftener til en oplevelse, der er svær at slå.

Åbner du op til boligens rummelige altan, får du et ekstra rum henover sommerhalvåret, hvor du kan samle venner og familie til hyggelige middage – eller slappe af med lyden af byen som baggrund. I de kolde måneder lukkes lyset og udsigten ind i boligen gennem de store panoramavinduer.

I Verbena Hus’ tårn er du tæt på himlen, oplever stilheden og har altid noget at se på.

Et hjem med nordisk kvalitet

Få en bolig med plads til fordybelse og oplevelser – uanset om du bor på 3. eller 18. etage.

Alle 74 lejligheder har funktionelle planløsninger, hvor det åbne køkken og opholdsrum er boligens hjerte og samlingspunkt. De nordiske traditioner går igen i hele boligen. Lyse vægge, stilrene linjer og moderne elementer skaber en bolig, som er nem at indrette og gøre personlig – og som gør den fortryllende udsigt til hovedelementet i indretningen.

Velkommen hjem!