Verbena Hus Karréen

 Skønne lejeboliger direkte ud til Grønttorvsparken 

I Verbena Hus Karréen får I et hjem med alt, hvad den stilbevidste, den sociale eller planteelskeren sætter pris på. Karréen består af 107 skønne og elegante lejeboliger i stilrent design og med masser af lys. Uden for døren får I fællesskaber, små byrum og grønne værdier. Dyrk havelivet på de grønne fællesarealer, mød naboerne på den store tagterrasse og nyd den smukke udsigt over Grønttorvsparken. 

Ønsker du at reservere en bolig? Eller aftale en personlig fremvisning – så kontakt Ann-Beth på tlf. 30 46 48 89 eller på mail verbenahuskarreen@fbgruppen.dk

Det får I i Verbena Hus Karréen:

  • 107 lejelejligheder fordelt på 2V, 3V og 4V 
  • Fra 66 m2 til 118 m2 
  • Fælles tagterrasse med væksthus og plantekasser 
  • Opvarmet depotrum i kælderen 
  • Cykelkælder 
  • Elevator fra kælder til kvist 
  • Hvide Svane-køkkener 
  • Hårde hvidevarer fra Siemens 
  • Egetræs-parket med gulvvarme 
  • Dørtelefon med kamera 

Stort gårdrum med fælles væksthus og nyttehaver, opholdsareal og legeplads for de mindste. 

Verbena Hus Karréen er nabo til den 23.000 kvm store Grønttorvs-park, hvor frugttræer, grønne arealer samt kommende spejlbassin, orangeri og fælles spisehus vil blive bydelens samlingspunkt. Rundt om parken kommer butikker og caféer, der vil skabe masser af liv. 

Bliv en del af det grønne fællesskab 

I Verbena Hus Karréen er afstanden fra jord til bord kort. Opskriften er grønne fingre og gode naboskaber. Ligesom på resten af Grønttorvet er fællesskabet og det grønne nemlig tænkt ind fra start til slut. 

På tagterrassen og i gårdrummet kan I få jord under neglene og dyrke havelivet. Det sker via et taghavefællesskab, hvor beboerne sammen står for dyrkning af frugt og grønt i væksthuset og højbedene. Det er ægte landsbystemning midt i København. 

Klassisk arkitektur med unikke detaljer 

De attraktive lejeboliger indrammes af et smukt ydre. Her optræder de røde murstensfacader i elegant forening med de lyse bronzerede vinduesrammer og altaner. Der skabes et roligt, men varieret facadeudtryk, hvor der er kælet for alle detaljer. 

Moderne og lyse lejeboliger 

Den nordiske stil med lyse vægge, stilrene linjer og moderne elementer gør det nemt at sætte et personligt præg på boligen og skabe et hjem. Samtidig giver boligens planløsning mulighed for at opleve solens stråler – hele året rundt. I sommerhalvåret skaber den private altan / terrasse et ekstra rum til afslapning og gode stunder. I vinterhalvåret vil solen trænge ind i boligerne gennem de store vinduer. 

Her er højt til loftet – bogstaveligt og billedeligt talt!