Københavns første nybyggede andelsboliger i 10 år

Dahlia Hus

Dahlia Hus

99 familier flytter i sommeren 2018 ind i Dahlia Hus – Københavns første nybyggede andelsboligbyggeri i 10 år. Her er der plads til den enlige, parret eller familien, som ønsker grønne rammer uden at flytte væk fra bylivet og dens mange oplevelser. Dahlia Hus ligger i gåafstand fra Grønttorvsparken og bydelens butik- og cafémiljø – og mulighederne for at få natur i hverdagen er mange. Lejlighederne har enten altaner eller terrasser, der tilfører ekstra lys, luft og sol. Ejendommen rummer desuden en fælles tagterrasse samt et 150m2 væksthus på taget, hvor beboerne kan dyrke både fællesskabet og friske grøntsager.

De 99 andelsboliger i Dahlia Hus fås i størrelserne 2 til 5 værelser mellem 70 og 131m2, og vender enten ud mod Torveporten og Værkstedsvej eller ind mod Grønttorvet.

Alle boliger er solgte!

Alle lejligheder i Dahlia Hus er solgt!

Referencefoto

Rummelighed

& godt lysindfald

Kvalitet & personlighed

I Dahlia Hus er der fokus på kvalitet og funktionelle løsninger. Som andelskøber på Grønttorvet får du derfor en kvalitetsbolig med en gennemtænkt planløsning, som sikrer høj funktionalitet i hverdagen. Store vinduer skaber et godt lysindfald i lejlighederne, som giver rummelighed og udnytter alle dagens lyse timer. De enkelte lejligheders design gør det nemt at indrette og møblere efter personlig smag, så du får et hjem du har lyst til at bo i. Her er der plads til hygge og samvær – og masser plads til at leve.

Oversigt over Dahlia Hus

2 V

2 værelser

3 V3 værelser
4 V4 værelser
5 V5 værelser
OpgangeOpgang
ErhvervErhverv
Salgsbrochure

Kvalitet &

unikke tilvalg

Lejlighedernes samlings- og omdrejningspunkt er det store, åbne køkken i modellen WBL fra Svane Køkkenet. Denne nyfortolkning af det klassiske grebsløse køkken har fokus på gennemtænkte designudtryk, materialer og detaljer. I køkkenet får man lyst til at samles med en god kop kaffe eller mens maden simrer i baggrunden.

Alle hvidevarer i køkkenet er fra KitchenAid – det franske topmærke, der har flere end 100 års erfaring med udvikling af hvidevarer og køkkenmaskiner. Her går design og funktionalitet op i en højere enhed – og du er sikret hvidevarer der holder i mange år.

Som første andelskøber har du mulighed for at sætte dit personlige præg på boligen gennem tilvalg af unikke køkkenelementer, hvidevarer samt trægulve.

Grønne fingre – tæt på storbyen

Med Grønttorvet som dit nye hjem får du alt lige rundt om hjørnet – i gå- eller cykelafstand, med offentligt transport eller i egen bil. Med kun 8 minutter til Rådhuspladsen er Grønttorvet centralt placeret i et kongerige af oplevelser og aktiviteter. Herudover får du alle daglige behov dækket i lokalområdet. Indkøbsmuligheder og børneinstitutioner er inden for kort afstand, mens et rigt café- og butiksliv byder på muligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Indkøb

300 m


Dagsinstitution

1000 m


Cafeliv

1900 m


Bus

400 m


S-tog

1000 m

Rådhuspladsen

5700 m


Motorvej

1900 m


Zoo

2600 m


Stiftende

generalforsamling

den 2. maj 2017