- først på Grønttorvet

Hortensia Hus

Hortensia Hus

Som lejer i Hortensia Hus bliver du en af Grønttorvets allerførste beboere og er med til at præge området som fremtidig bydel. En bydel, hvor du ikke bare bor – men et sted du lever, trives og føler dig hjemme.

Med rene, nordiske linjer og lækre materialer byder Hortensia Hus på lejeboliger af høj kvalitet – og med rammer, som gør det nemt at falde til. Der er plads til fordybelse. Til indsigt. Til udeliv og grønne fingre. Til stærke fællesskaber. Og vigtigst af alt: Til kvalitetstid med dem, du holder af.

De 133 lejelejligheder i Hortensia Hus fås i 2 ½ til 4 værelser – alle med enten terrasse eller altan og ikke mindst det gode haveliv til fælles. Boligerne henvender sig derfor både til børnefamilier som til par og singler, der drømmer om grønne rammer og haveliv midt i byen.

Velkommen til Hortensia Hus!

Slide background

Leg, latter &

plads til fordybelse

Jord under neglene

I Hortensia Hus tager man urban gardening et skridt videre. De grønne spirer stopper nemlig ikke ved Grønttorvets spiselige park og grønne fællesarealer, som bydelen indhylles i, men videreføres hele vejen ind i bebyggelsen. Her byder et grønt væksthus på taget samt fællesbede i gården på et rigt udeliv med jord under neglene og plads til grønne fællesskaber.

I ejendommens væksthus kan du – alene eller i fællesskab med ejendommens beboere – dyrke grøntsager, frugt, bær og urter – og efterfølgende nyde smagen af egen økologi. Hortensia Hus har desuden egen gårdhave med legeplads og områder med plads til aktiviteter, afslapning og fordybelse.

Hold dig opdateret på Hortensia Hus og Grønttorvet

Hvis du vil vide mere om Hortensia Hus, så skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder og modtag løbende informationer og nyheder om udviklingen af den nye grønne bydel Grønttorvet.

Lyse lejligheder i nordisk design

Uanset om du vælger en 2½ V eller 4 V lejlighed, er du sikret fleksibilitet og rummelighed og et arkitektonisk gennemført udtryk – i høj kvalitet. De rene, nordiske linjer gennemsyrer således alle lejligheder i Hortensia Hus. Både køkkenet og det store badeværelse med smukke, mørkegrå klinker sikrer dig høj funktionalitet i hverdagen. Mens et godt lysindfald og højt til loftet gør lejlighederne lyse, åbne og indbydende.

Alle lejligheder har 3-stavs parketgulve og indlagt gulvvarme med individualist termostatstyring, som gør det behageligt at træde ud af sengen i vinterhalvåret.

Altaner, terrasser og gode materialer

I materialevalget til Hortensia Hus er der lagt stor vægt på kvalitet og funktionelle løsninger.

Køkken og bad er fra Svane Køkkenet og er designet i moderne, nordisk stil med rene linjer – gennemført i den kendte og høje Svane kvalitet.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og alle lejligheder har egen opvaskemaskine, mens der er mulighed for tilkøb af vaskemaskine og tørretumbler.

Til hver lejlighed er der desuden tilknyttet egen privat altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde områdets liv og nuancer, uanset om du vil dyrke din egen altankasse eller se solen gå ned over Grønttorvet i godt selskab.

Huset har desuden elevator og dørtelefon med kamera, og hver lejer får eget depotrum samt adgang til fælles cykelrum i kælderen.

”Grønttorvet skal ikke blot være en bydel, man bor i – men et sted man lever. Vi ser frem til at give nyt liv til de historiske rammer og skabe en grøn og moderne bydel, hvor spændende arkitektur, væksthuse, grønne tage og fokus på fællesskaber vil bidrage til at bevare det gamle Grønttorvs DNA!”

Hans-Bo Hyldig

Adm. Direktør, FB Gruppen A/S

Find Hortensia Hus på Paradisæblevej

 Indflytningsdatoer:

Paradisæblevej 50-60: 1. juli 2017
Paradisæblevej 68-74: 1. september 2017
Paradisæblevej 62-66: 1. oktober 2017

Nordisk arkitektur med grønne tage

Hortensia Hus er tegnet af arkitektstuen Mangor & Nagel, der er inspireret af funkis-arkitekturen, som er kendt for sit enkle og rene udtryk. Byggeriet er derfor opført i en stram, funktionalistisk stil, hvor grønne tage og arkitekturen giver plads til, at Grønttorvets identitet i form af grønne bede, træer, buske og planter kan skabe detaljerne.

De grønne elementer fra Grønttorvet indgår også i bygningens arkitektoniske stil. På husets tag findes et væksthus, hvor du kan dyrke årstidens grønt og styrke relationerne med dine naboer. Herudover er taget beplantet med sukkulent planter, der er smukke at se på – og som samtidig aflaster kloaksystemet, da planterne optager store dele af regnvandet.

Facaderne er opført i røde teglsten og indgår i et fint samspil med de elegante galvaniserede stålaltaner med glasværn. Et samspil, der også komplementerer bydelens grønne omgivelser

Hortensia Hus er opført af FB Gruppen A/S, som er din garanti for, at bygningerne er af høj kvalitet og har en lang levetid.

HORTENSIA HUS

Grøn oase – tæt på alt

Med Grønttorvet som dit nye hjem får du alt lige rundt om hjørnet – i gå- eller cykelafstand, med offentligt transport eller i egen bil. Med kun 8 minutter til Rådhuspladsen er Grønttorvet centralt placeret i et kongerige af oplevelser og aktiviteter. Herudover får du alle daglige behov dækket i lokalområdet. Indkøbsmuligheder og børneinstitutioner er inden for kort afstand, mens et rigt café- og butiksliv byder på muligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Indkøb

300 m


Dagsinstitution

1000 m


Cafeliv

1900 m


Bus

400 m


S-tog

1000 m

Rådhuspladsen

5700 m


Motorvej

1900 m


Zoo

2600 m