- først på Grønttorvet

Hortensia Hus

Hortensia Hus

Hortensia Hus er den første byggede ejendom i Københavns grønneste bydel Grønttorvet. En bydel, hvor man ikke bare bor – men et sted man lever, trives og føler sig hjemme.

Med rene, nordiske linjer og lækre materialer byder Hortensia Hus på lejeboliger af høj kvalitet – og med rammer, som gør det nemt at falde til.

De 133 lejelejligheder i Hortensia Hus fås i 2 ½ til 4 værelser – alle med enten terrasse eller altan og ikke mindst det gode haveliv til fælles.

Velkommen til Hortensia Hus!

Alle boliger er udlejet!

Slide background

Leg, latter &

plads til fordybelse

Jord under neglene

I Hortensia Hus tager man urban gardening et skridt videre. De grønne spirer stopper nemlig ikke ved Grønttorvets spiselige park og grønne fællesarealer, som bydelen indhylles i, men videreføres hele vejen ind i bebyggelsen. Her byder et grønt væksthus på taget samt fællesbede i gården på et rigt udeliv med jord under neglene og plads til grønne fællesskaber.

I ejendommens væksthus kan ejendommens beboere dyrke grøntsager, frugt, bær og urter – og efterfølgende nyde smagen af egen økologi.

Lyse lejligheder i nordisk design

Uanset om du vælger en 2½ V eller 4 V lejlighed, er du sikret fleksibilitet og rummelighed og et arkitektonisk gennemført udtryk – i høj kvalitet. De rene, nordiske linjer gennemsyrer således alle lejligheder i Hortensia Hus. Både køkkenet og det store badeværelse med smukke, mørkegrå klinker sikrer dig høj funktionalitet i hverdagen. Mens et godt lysindfald og højt til loftet gør lejlighederne lyse, åbne og indbydende.

Altaner, terrasser og gode materialer

I materialevalget til Hortensia Hus er der lagt stor vægt på kvalitet og funktionelle løsninger.

Køkken og bad er fra Svane Køkkenet og er designet i moderne, nordisk stil med rene linjer – gennemført i den kendte og høje Svane kvalitet.

Til hver lejlighed er der desuden tilknyttet egen privat altan eller terrasse, hvorfra man kan nyde områdets liv og nuancer.

Huset har desuden elevator og dørtelefon med kamera, og hver lejer får eget depotrum samt adgang til fælles cykelrum i kælderen.

”Grønttorvet skal ikke blot være en bydel, man bor i – men et sted man lever. Vi ser frem til at give nyt liv til de historiske rammer og skabe en grøn og moderne bydel, hvor spændende arkitektur, væksthuse, grønne tage og fokus på fællesskaber vil bidrage til at bevare det gamle Grønttorvs DNA!”

Hans-Bo Hyldig

Adm. Direktør, FB Gruppen A/S

Find Hortensia Hus på Paradisæblevej

Nordisk arkitektur med grønne tage

Hortensia Hus er tegnet af arkitektstuen Mangor & Nagel, der er inspireret af funkis-arkitekturen, som er kendt for sit enkle og rene udtryk. Byggeriet er derfor opført i en stram, funktionalistisk stil, hvor grønne tage og arkitekturen giver plads til, at Grønttorvets identitet i form af grønne bede, træer, buske og planter kan skabe detaljerne.

De grønne elementer fra Grønttorvet indgår også i bygningens arkitektoniske stil. På husets tag findes et væksthus, hvor man kan dyrke årstidens grønt og styrke relationerne med sine naboer. Herudover er taget beplantet med sukkulent planter, der er smukke at se på – og som samtidig aflaster kloaksystemet, da planterne optager store dele af regnvandet.

Grøn oase – tæt på alt

Med Grønttorvet får man alt lige rundt om hjørnet – i gå- eller cykelafstand, med offentligt transport eller i egen bil. Med kun 8 minutter til Rådhuspladsen er Grønttorvet centralt placeret i et kongerige af oplevelser og aktiviteter. Herudover får man alle daglige behov dækket i lokalområdet. Indkøbsmuligheder og børneinstitutioner er inden for kort afstand, mens et rigt café- og butiksliv byder på muligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Indkøb

300 m


Dagsinstitution

1000 m


Cafeliv

1900 m


Bus

400 m


S-tog

1000 m

Rådhuspladsen

5700 m


Motorvej

1900 m


Zoo

2600 m