VIP Åbent Hus for Hortensia Hus

Den 19. marts lagde 150 familier og interesserede vejen forbi Grønttorvet i anledning af VIP Åbent Hus for Hortensia Hus, hvor de havde mulighed for at se nærmere på og komme i betragtning til en af de 133 lejelejligheder, der er klar til indflytning fra den 1. juli 2017.

Glæden var stor hos de fremmødte, der bl.a. var begejstret for kvaliteten af lejlighederne, som af flere blev beskrevet som en hel anden end hvad der ses andre steder.

Der er ingen ventelister til Hortensia Hus. Men for at komme i betragtning til lejlighederne, skal man møde personligt op ved vores Åbent Hus arrangementer, som afholdes næste gang den 26. marts 2017.

Vil du inviteres til VIP Åbent Hus for de kommende ejer-, andel- og lejeboliger, der opføres på Grønttorvet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev – så får du information og invitationer som de første.

2018-11-06T12:39:19+00:0020/03/2017|Åbent Hus|

Tilmeld dig FB Gruppens nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker på Grønttorvet. I vores nyhedsbrev sender vi blandt andet invitation til VIP Åbent Hus, når vi sætter nye boliger til salg, så du kan komme først i køen.

* påkrævet
Interesseret i

FB Gruppen vil bruge din information til at kontakte dig i forbindelse med nyheder - og nye boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails. Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.

Projektudvikler

FBGruppen_logo-hvid

Grønttorvet 6, 1. sal
2500 Valby

Kontakt salgschef
Ann-Beth Senger:

  • 30 46 48 89

  • abs@fbgruppen.dk

Andelsboliger

© Copyright 2018 – FB Gruppen A/S – Privatlivspolitik