Stemning fra Café Pomets åbning

En ny milepæl er nået for Grønttorvet, hvor der i disse år opføres 2.300 boliger. Det skete forleden, da Grønttorvet første café – Café Pomet – holdt åbningsreception og gav beboere smagsprøver på caféens sortiment af spiselige blomster samt økologisk brød, mad og kager.

Caféen drives af den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde, der har eget økologisk gartneri, bageri og caterkøkken. Både det økologiske sortiment og den socialøkonomiske café går godt i spænd med Grønttorvets visioner om grønne værdier og fællesskaber.

Ikke kun økologi er på dagsordenen hos caféen. Den arbejder også med det rummelige arbejdsmarked og arbejder aktivt for at skabe beskæftigelse for folk, der er på kanten af eller faldet ud af arbejdsmarkedet. Det er ikke en tilfældighed, at Grennessminde er Grønttorvets første café. FB Gruppen, der står bag udviklingen af den nye bydel, har siden første spadestik på Grønttorvet haft en vision om at skabe en grøn og bæredygtig bydel, der opfordrer til fællesskaber og landsbystemning.

Til åbningen gæstede også kommende tilflytter, der ser caféen som en god grobund for at samles og komme i dialog med sine naboer.

Se stemningsbilleder herunder af den hyggelige åbning:

2018-11-06T12:18:57+00:0031/08/2018|Liv på Grønttorvet|

Tilmeld dig FB Gruppens nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker på Grønttorvet. I vores nyhedsbrev sender vi blandt andet invitation til VIP Åbent Hus, når vi sætter nye boliger til salg, så du kan komme først i køen.

* påkrævet
Interesseret i

FB Gruppen vil bruge din information til at kontakte dig i forbindelse med nyheder - og nye boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails. Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.

Projektudvikler

FBGruppen_logo-hvid

Grønttorvet 6, 1. sal
2500 Valby

Kontakt salgschef
Ann-Beth Senger:

  • 30 46 48 89

  • abs@fbgruppen.dk

Andelsboliger

© Copyright 2018 – FB Gruppen A/S – Privatlivspolitik