Den danske udbyder af eldrevne delebiler, GreenMobility, har udvidet deres zone, så det nu er muligt for beboere og besøgende på Grønttorvet at parkere gratis i bydelen, når man kører i en GreenMobility-bil. Der er ingen dedikere pladser til GreenMobility-bilerne, og du kan derfor frit parkere på Grønttorvets parkeringspladser i terrænniveau.

Læs mere på GreenMobilitys hjemmeside.

Hvad går det ud på?

Med GreenMobility har du adgang til hundredvis af miljøvenlige og 100 % elektriske biler i København og Aarhus. I GreenMobilitys app finder du en ledig bil tæt på dig, låser den op i appen og kører afsted. Du behøver ikke at stille bilen tilbage, hvor du tog den – efterlad den blot på en offentlig parkeringsplads inden for zonen med minimum 2 timers tidsbegrænsning, eksempelvis ved Grønttorvet. Du kan også parkere på GreenMobilitys Hotspots, der er p-pladser reserveret til GreenMobility bilerne.

Når du bruger GreenMobility betaler du en fast minutpris på 4 kr. eller ned til 2 kr. pr. minut med forudbetalte minutter. Skal du bruge bil i flere timer eller døgn, kan du vælge time- og døgnpakkerne fra 3 timer og helt op til 7 døgn. Se alle GreenMobilitys pakker her.

Ved køb af en minutpakke kan du komme til indre by fra Grønttorvet for ca. 35 kr. alt afhængig af trafik.