Første møde i seniorbofællesskabet

Seniorbofællesskabet Kamelia Hus afholdte i dag deres første møde – og energiniveauet og spørgelysten var høj!

Formålet med dagens møde var, at beboerne kunne møde deres kommende naboer. Fællesskab er nemlig grundpælen i Grønttorvets seniorboliger, og derfor afholdes der flere møder for beboerne i Kamelia Hus inden indflytningen den 1. marts 2019.

De kommende beboere havde et hav af gode idéer for fællesaktiviteter i seniorbofællesskabet, og det bliver spændende at opleve den stærke energi og fællesskabstanke.

Kamelia Hus opføres i samarbejde med din pension PKA og Realdania.

2018-11-06T12:19:52+00:0011/10/2018|Liv på Grønttorvet|

Tilmeld dig FB Gruppens nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker på Grønttorvet. I vores nyhedsbrev sender vi blandt andet invitation til VIP Åbent Hus, når vi sætter nye boliger til salg, så du kan komme først i køen.

* påkrævet
Interesseret i

FB Gruppen vil bruge din information til at kontakte dig i forbindelse med nyheder - og nye boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails. Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.

Projektudvikler

FBGruppen_logo-hvid

Grønttorvet 6, 1. sal
2500 Valby

Kontakt salgschef
Ann-Beth Senger:

  • 30 46 48 89

  • abs@fbgruppen.dk

Andelsboliger

© Copyright 2018 – FB Gruppen A/S – Privatlivspolitik