Designmarked på Det gamle Grønttorv i weekenden

På Det gamle Grønttorv i Valby – som netop nu er ved at blive omdannet til en helt ny bydel med 2.000 boliger – kan designelskere denne weekend opleve upcoming designere inden for alt fra beklædning og møbeldesign til keramik, smykker og kunst til det populære designmarked FindersKeepers

Selvom byggeriet på Det gamle Grønttorv er i fuld gang med opførelsen af 2.000 boliger, summer området af aktivitet og liv – og området vil over de næste mange måneder byde på masser af spændende oplevelser for hele familien.

I denne weekend – den 19-20. november – løber det populære designmarked FindersKeepers således af stablen i de store haller på Det gamle Grønttorv i Valby. Her vil flere end 150 små og upcoming designere inden for alt fra beklædning og møbeldesign til keramik, smykker og artworks sælge og udstille deres varer. Designelskere og andre interesserede kan derfor få et indblik i, hvad der rører sig på den danske designscene – og samtidig gøre et godt – og unikt – køb.

Særligt juletema

FindersKeepers holder årligt 8-10 velbesøgte markeder i landets fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg. Året sidste designmarked, som finder sted denne weekend på Det Gamle Grønttorv, står samtidig i julens tegn. Ud over designvarer har besøgende nemlig mulighed for at købe alverdens streetfood på det udendørs madmarked – hvor der vil være diverse juleretter og julegodter til ganen.

Henover de næste fire år forvandler FB Gruppen Det Gamle Grønttorv til en ny grøn bydel med 2.000 boliger – med de første færdigbyggede boliger i februar 2017. Under etableringen vil midlertidige aktiviteter og events forvandle de tomme haller og butikslokaler til et levende og dynamisk byrum. Og når byggeriet står færdigt, vil Det nye Grønttorv være en aktiv bydel med grønne områder, butiks- og cafémiljø.

 

2018-11-06T12:45:46+00:0019/11/2016|Besøg på Grønttorvet|

Tilmeld dig FB Gruppens nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker på Grønttorvet. I vores nyhedsbrev sender vi blandt andet invitation til VIP Åbent Hus, når vi sætter nye boliger til salg, så du kan komme først i køen.

* påkrævet
Interesseret i

FB Gruppen vil bruge din information til at kontakte dig i forbindelse med nyheder - og nye boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails. Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.

Projektudvikler

FBGruppen_logo-hvid

Grønttorvet 6, 1. sal
2500 Valby

Kontakt salgschef
Ann-Beth Senger:

  • 30 46 48 89

  • abs@fbgruppen.dk

Andelsboliger

© Copyright 2018 – FB Gruppen A/S – Privatlivspolitik