De første træer er plantet i Grønttorvsparken

Torsdag den 15. november rundede vi en milepæl på Grønttorvet og kunne plante de første af 250 frugttræer i Grønttorvsparken. De første træ blev plantet af Teknik- og Miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (Ehl), hvorefter formanden for Valby Lokalråd, Michael Fjeldsøe fik lov til at plante det andet. Herefter tog beboerne over, og repræsentanter for hvert af de seks byggerier, som allerede er taget i brug, plantede hver et træ.

Som bygherre udvikler vi Grønttorvet med hjertet. Hjertet giver energi og liv til bydelen. For uden liv ingen bydel. Det er livet mellem husene, i gårdene og i den nye park, der skaber den gode bydel. Parken er Grønttorvets grønne hjerte. Og det er i dag, vi sætter hjertet i gang.
– Adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen A/S i sin tale ved ceremonien torsdag formiddag.

Se billeder fra dagen samt indslag fra TV2 Lorry herunder.

Indslag fra TV2 Lorry den 15. november 2018

 

2018-11-19T13:41:24+00:0016/11/2018|Grønttorvsparken, Liv på Grønttorvet|

Tilmeld dig FB Gruppens nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker på Grønttorvet. I vores nyhedsbrev sender vi blandt andet invitation til VIP Åbent Hus, når vi sætter nye boliger til salg, så du kan komme først i køen.

* påkrævet
Interesseret i

FB Gruppen vil bruge din information til at kontakte dig i forbindelse med nyheder - og nye boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails. Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.

Projektudvikler

FBGruppen_logo-hvid

Grønttorvet 6, 1. sal
2500 Valby

Kontakt salgschef
Ann-Beth Senger:

  • 30 46 48 89

  • abs@fbgruppen.dk

Andelsboliger

© Copyright 2018 – FB Gruppen A/S – Privatlivspolitik