Der var mange om buddet, da vi satte 92 andelsboliger til salg. Flere hundrede personer var tilmeldt, og mange var mødt tidligt op for at sikre sig drømmeboligen

Andelsboligens popularitet kunne mærkes fra morgenstunden af, da vi holdte VIP Åbent Hus for Iris Hus’ andelsboliger. Allerede før showroomet åbnede, var en stor gruppe mennesker mødt op for at komme først i køen til de 92 andelsboliger.

En bolig, der er til at betale

Opførelsen af den nye bydel går stærkt, og mens folk ventede på at komme indenfor i varmen, kunne de se deres – forhåbentlige – nye bolig skyde frem på byggepladsen. De første etager i Iris Hus står nemlig allerede med betonelementer. Derfor var forventningen også stor hos de fremmødte. Blandt dem, der har store forventninger til Grønttorvet og Iris Hus, er Sofian, der sad klar i køen for morgenstunden af:
– Det er en unik mulighed at kunne bo her på Grønttorvet – det gamle Grønttorv, som jeg husker det. Jeg forventer, at det bliver en fantastisk bydel med mulighed for grønne fingre, og det bliver rigtig fedt at få et sammenhold i bydelen.

Priserne på ejerboliger gør det især svært for unge at være en del af boligmarkedet i København, og her er andelslejligheder en god mulighed for at få en bolig, der er til at betale. En af dem, der har fået øjnene op for fordelene ved andelsboligmarkedet er Mads, som var mødt op dagen inden kl. 14.30 og lå nummer to i køen.
– Jeg er mødt så tidligt, fordi konen har strenge kriterier til vores kommende bolig, fortæller han smilende og fortsætter:
– Noget af dét, som jeg ser mest frem til ved at bo på Grønttorvet er en fed udsigt og Grønttorvsparken, der sikrer et godt parkområde.

Alle boliger reserveret

Flere hundrede personer var mødt op til dagens Åbent Hus, og med kun 92 andelsboliger i udbud betød det, at mange måtte gå skuffet derfra. Til gengæld var glæden stor hos de mennesker, som var heldige at reservere en af de boliger, de havde i tankerne. Var drømmeboligen allerede reserveret, stod mæglerne klar til at hjælpe med at finde en tilsvarende bolig i ejendommen eller skrive dem på venteliste til drømmeboligen. Iris Hus er klar for indflytning fra juli 2018.
Andelsboligens popularitet kunne mærkes fra morgenstunden af på Grønttorvet i Valby, hvor en ny bydel med 2.200 boliger er ved at spire frem. Allerede før showroomet åbnede, var en stor gruppe mennesker mødt op for at komme allerførst i køen til 92 andelsboliger i Iris Hus, der er det fjerde byggeri, som Grønttorvet har offentliggjort i år. Opførelsen af den nye bydel går stærkt, og mens folk ventede på at komme indenfor i varmen, kunne de se deres – forhåbentlige – nye bolig skyde frem på byggepladsen. De første etager i Iris Hus. (”bygningen” lige overfor tv. i beton)står nemlig allerede med betonelementer. Derfor var forventningen også stor hos de fremmødte.