gå på opdagelse i bydelen

Bo tæt på byen

& naturen

Oplev en grøn bydel

Tæt på byen – og med naturen lige udenfor. Sådan kan man beskrive den kommende bydel, som med placering i nærheden af offentlig transport og med egen park og butiksliv, får noget for enhver smag. Nyd en dag i de Københavnske gader eller gå på opdagelse i Grønttorvets butikker – eller æblerov i Grønttorvsparken.

Som beboer på Grønttorvet behøver man ikke gå på kompromis med natur og by. Med offentlige transportmuligheder indenfor gåafstand er det nemt – og hurtigt – at tage del i den danske hovedstads mange aktiviteter og oplevelser.

Indkøb

300 m
Dagsinstitution

1000 m
Cafeliv

1900 m
Bus

400 m
S-tog

1000 m
Rådhuspladsen

5700 m
Motorvej

1900 m
Zoo

2600 m

Grønttorvets identitet har rødder i områdets historie og videreføres som et miks mellem nyt og gammelt – byliv og natur.

Bliv en del af spirende Valby

I Valby får du byliv uden at bo i indre by og er tæt på naturen og grønne områder. I centrum finder du Spinderiet med dagligdagsbutikker, shopping muligheder og en masse caféer og restauranter. Du kan også besøge Nordisk Films studier, der byder på guidede ture. Siden filmproducentens etablering i 1906 har de mange gader i Valby nær spinderiet har fungeret som kulisser i mange, gamle danske film.

Vil du have højt til loftet og græs under tæerne, er der i Søndermarken mulighed for hyggelige gåture, masser af plads til boldspil, leg og hygge, mulighed for at kigge på Zoos savannedyr og nogle af Københavns bedste kælkebakker. Herudover er Frederiksberg Have kendt for sine mange Fiskehejre, her er der mulighed for at beundre Zoos elefanter, gå lange ture rundt i Haven, eller en skøjtetur ved Frederiksberg Runddel.

Tæt på er også Valbyparken, hvis sommerkoncerter, naturlegeplads og mange temahaver er velbesøgt af beboere og turister i alle aldersgrupper. I Valby Vandkulturhus er der stor svømmehal og wellnessområde samt mange legeaktiviteter som tilbyder et hav af oplevelser for store som små.