Showroom2018-01-22T11:59:47+00:00

Showroom

Åbent hus hver søndag

__________

Besøg vores showroom og få mere at vide mere om boligerne. Her kan du høre nærmere om boligerne, se tilvalgsmuligheder og få indsigt i udviklingen af Grønttorvet – Københavns nye, spirende bydel.

Find os her

Kørselsvejledning og parkering

__________

ores showroom kan findes på på adressen Grønttorvet 6 i Valby – tæt på den gamle hovedport til det historiske Grønttorv. Følg skilte og flag for parkering og indgang. Parkering kan ske tæt på showroomet.

Åbent Hus

Tilmeld dig FB Gruppens nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker på Grønttorvet. I vores nyhedsbrev sender vi blandt andet invitation til VIP Åbent Hus, når vi sætter nye boliger til salg, så du kan komme først i køen.

* påkrævet
Interesseret i

FB Gruppen vil bruge din information til at kontakte dig i forbindelse med nyheder - og nye boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails. Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.

Projektudvikler

FBGruppen_logo-hvid

Grønttorvet 6, 1. sal
2500 Valby

Kontakt salgschef
Ann-Beth Senger:

  • 30 46 48 89

  • abs@fbgruppen.dk

Andelsboliger

© Copyright 2018 – FB Gruppen A/S – Privatlivspolitik