Amaryllis Hus

Amaryllis Hus

Indsigt med udsigt

Med sine kæmpestore, tragtformede blade er Amaryllis en af de mest imponerende og smukke blomster. Sådan er det også med Amaryllis Hus, der med sine smukke tegl i mørke efterårsnuancer og grønne tage og facader forener æstetik og nymoderne arkitektur.

Amaryllis Hus er udformet som et længehus i forskellige facadevariationer med et tilhørende tårn. Med henholdsvis 5, 6 og 15 etager rejser Amaryllis Hus sig og tilbyder en spektakulær udsigt, hvor man kan nyde udsigten over byen – og ikke mindst ud over Grønttorvsparken, der ligger overfor ejendommen. Fra den nordlige facade er der direkte udsigt til den 23.000 m2 store, grønne park – og bor du i toppen af det 15. etagers høje tårn, får du en af Grønttorvets ubetinget bedste udsigter.

Velkommen til Amaryllis Hus!

Alle lejligheder i Amaryllis Hus er solgte

Grøn arkitektur hele vejen til 15. sal

Amaryllis Hus er tegnet af arkitekterne Mangor & Nagel, der ligeledes har tegnet Hortensia Hus på Grønttorvet samt den prisbelønnede Brygge Blomsten på Amager. Sammen med projektudvikler FB Gruppen A/S har de med Amaryllis Hus designet en arkitektonisk bygning, hvor de grønne og bæredygtige elementer er integreret i arkitekturen hele vejen op til 15. sal.

Grønne facader og plantekasser, solceller på taget samt grønne tage sikrer, at Grønttorvets ånd og historie videreføres, mens et fremtrædende relief-murværk i facaden er motiveret af Grønttorvets industrielle karakter.

På husets tag findes et væksthus, hvor du kan dyrke årstidens grønt og styrke relationerne med dine naboer. Herudover er taget beplantet med sukkulent planter, der er smukke at se på – og som samtidig aflaster kloaksystemet, da planterne optager store dele af regnvandet.

Facaderne er opført i håndstrøgne tegl i gule og lyse nuancer og indgår i et fint samspil med de elegante cortens-farvede altaner – et samspil, der også komplementerer bydelens grønne omgivelser.

Amaryllis Hus er opført af FB Gruppen A/S, som årligt opfører mere end 500 kvalitetsboliger, der er til at betale. Et stabilt og langvarigt samarbejde med faste arkitekter, ingeniører, håndværkere og entreprenører er din garanti for, at bygningerne er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Lys fra alle verdenshjørner

Amaryllis blomsten blev tidligere kaldt ”de fire verdenshjørner” – og netop udsigt er, hvad du får i Amaryllis Hus, der med 15 etager er et af de højeste boligejendomme på Grønttorvet. Store vinduespartier fra gulv til loft giver maksimalt lysudbytte, mens store altaner eller terrasser mod vest eller syd sikrer, at du kan nyde solnedgangen eller byens lys som kulisse om aftenen.

Nordiske linjer med plads til ekstra luksus

Med rene, nordiske linjer og lækre materialer byder Amaryllis Hus på ejerlejligheder af højeste kvalitet. Gennemtænkte planløsninger og store rum giver høj funktionalitet og gør lejlighederne lyse, åbne og indbydende – og nemme at indrette og møblere efter personlig smag. Vil du have ekstra luksus i hverdagen, kan du vælge mellem en række tilvalgsmuligheder. Kom til Åbent Hus i vores showroom og se, hvilke muligheder der er.

Grønttorvet skal ikke blot være en bydel, man bor i – men et sted man lever. Vi ser frem til at give nyt liv til de historiske rammer og skabe en grøn og moderne bydel, hvor spændende arkitektur, væksthuse, grønne tage og fokus på fællesskaber vil bidrage til at bevare det gamle Grønttorvs DNA!

Hans-Bo Hyldig
Adm. Direktør, FB Gruppen A/S

Bylejligheder med store altaner

Amaryllis Hus byder på 83 ejerlejligheder fordelt på henholdsvis 5, 6 og 15 etager. Lejlighederne varierer mellem 2- 4 værelser fordelt på 65-146 m2 – og alle er designet med en privat terrasse eller altan, hvor du kan nyde solnedgangen ned over byen eller Grønttorvsparken. Boligerne henvender sig derfor både til den kvalitetsbevidste single som til børnefamilier og par, der drømmer om smukke og æstetiske rammer og om grønne kvadratmeter og gode naboskaber midt i byen.

Legekammerater rundt om hjørnet

Med 2.200 boliger til folk i alle aldre og et område, som indbyder til sociale fællesskaber, er der rig mulighed for at danne unikke relationer og naboskaber på Grønttorvet. Her kan dine børn få legekammerater rundt om hjørnet, mens du selv kan skabe nye bekendtskaber gennem de mange grønne fællesarealer og sociale byrum.

Tilpasset dine behov – nu og i fremtiden

Alle lejlighederne i Amaryllis Hus er designet til at kunne tilpasses dine behov – både nu og i fremtiden. Store stuer kan underopdeles og give flere værelser. Amaryllis Hus kan derfor både danne rammen om den perfekte egoistbolig med udsigt over by og park og om den store familie med op til fem værelser.

En levende bydel – tæt på alt

Med Grønttorvet som dit nye hjem får du en grøn oase tæt på alt og er kun et stenkast fra et kongerige af oplevelser og aktiviteter.

Indkøbsmuligheder og flere børneinstitutioner er inden for kort afstand, mens Valbys spirende café- og butiksliv byder på muligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.Flere daginstitutioner, skoler og privatskoler ligger mellem 800 meter og 1,4 kilometer derfra – eller godt 4 minutter på cykel. Der kommer 2 institutioner på Grønttorvet, mens flere butikker og resturanter forventes at komme til, efterhånden som bydelen bliver til.

På cyklen er du i centrum af Valby på 5 minutter, mens Københavns Centrum nås på 15 minutter – og i bil er der kun 8 minutter til Rådhuspladsen.

Med kun få minutters gang til S-tog og busforbindelser – og en metro fra 2023 – er der ikke langt til Hovedstadens oplevelser og aktiviteter. Bussen kører tæt på området – og stationerne Vigerslev Alle og Ny Ellebjerg ligger tæt på, så du har maksimalt 800 meter til den nærmeste station.